Snagov – Balotești: neînvins, liderul caută victoria într-un nou derby ilfovean

Alexandru Matan in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Racing FC Union Luxemburg, contand pentru Liga Europa, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, joi 19 iulie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

de Albert Horvath

Ilfovenii pregătiți de Laszlo Balint au un sezon perfect: au scos 24 de puncte din 30 posibile și nu au cunoscut înfrângerea în campionat. Liderul Ligii 2 așteaptă vizita vecinilor de județ de la CS Balotești, într-un meci programat miercuri, 10 octombrie, de la ora 11:00, în etapa a 11-a a Ligii 2.

Baloteștiul este pe un loc retrogradabil, 17, cu numai opt puncte.

SNAGOVUL, CEA MAI BUNĂ APĂRARE

Liderul are cea mai bună defensivă, încasând numai cinci goluri, adică o medie de un gol primit la două partide. Totodată, snagovenii au un total destul de redus de goluri înscrise (16) pentru o formație care controlează campionatul. În același timp însă, excluzând meciul cu Petrolul din runda inaugurală, Sportul a marcat cel puțin o dată în fiecare meci.

Elevii lui Balint vin după un meci în care au avut destule emoții. Snagovul a scos greu un egal pe terenul Luceafărului Oradea, 1-1, după un gol marcat în minutul 77 de Dănălache.

În concurența cu echipele ilfovene, Snagovul a câștigat deja un derby, trecând cu 1-0 de Clinceni, în deplasare, pe 29 septembrie.

Ultimul eșec în Liga 2 pe teren propriu datează din 2 iunie: Snagov – Hermannstadt 0-2.

AVANTAJ STATISTIC PENTRU GAZDE

Baloteștiul a pierdut toate cele trei deplasări pe care le-a avut până acum la Snagov. Toate înfrângerile au fost consemnate la limită: de două ori, 1-2, o dată, 0-1.

Vineri, elevii lui Florin Nofitovici au cedat acasă, 1-3 cu o altă rivală ilfoveană, Academica Clinceni. Eșecul Baloteștiului a fost facilitat de eliminarea fundașului George Mihai, acesta fiind suspendat pentru prezentul meci.

Baloteștiul a pierdut toate deplasările din această toamnă, cu excepția celei de la Arad, de pe 29 septembrie, când au câștigat surprinzător cu 2-0 cu UTA.

Sursa foto: sportpictures.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.