Își păstrează Daco-Getica norma de goluri încasate și cu ASU Poli?

Alexandru Matan in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Racing FC Union Luxemburg, contand pentru Liga Europa, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, joi 19 iulie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

de Albert Horvath

Daco-Getica București și ASU Politehnica Timișoara se reîntâlnesc după un an și jumătate, în eșalonul secund, într-un meci programat sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 11:00, în etapa a 9-a din Liga 2.

În ediția 2016-17, cea în care Daco-Getica, pe-atunci Juventus, promova la pas în Liga 1, bucureștenii administrau cel mai sever eșec în contul lui ASU Politehnica, de la preluarea clubului, în 2012, de către Druckeria alb-violetă: 5-0. În retur, bănățenii își luau revanșa, învingând acasă cu 2-1.

DACO-GETICA: DOUĂ GOLURI PRIMITE ÎN FIECARE DIN ULTIMELE 5 MECIURI
Bucureștenii sunt foarte fragili la capitolul defensiv: în fiecare dintre cele cinci meciuri oficiale au luat câte două goluri: 2-2 cu Pandurii, 3-2 cu Metaloglobus, 1-2 cu Rapid, 2-2 cu Chindia, 1-2 la Energeticianul Petroşani!

Un handicap serios pentru echipa antrenată de Marius Baciu este absența golgeterului Adrian Voicu (7 goluri). Acesta a fost eliminat în ultima etapă, în eșecul cu 1-2 de la Petroşani.
Daco-Getica este pe locul 12, cu 9 puncte.

ASU, PRESTAȚII FOARTE BUNE CU MIOVENI ȘI SEPSI
Timişorenii vin în Colentina după două jocuri excelente. În campionat, ASU Politehnica a trecut de Mioveni, ajunsă în calculele promovării, cu 1-0. Interesant, și celelalte trei victorii din campionat și Cupă, în acest sezon, au fost obținute cu scoruri la limită: 1-0 cu ”U” Cluj, 2-1 cu Aerostar și 2-1 cu Ripensia (Cupă).

Marți, ASU Politehnica a pierdut, la Timișoara, cu Sepsi, în Cupă, doar la loviturile de departajare: 3-5, după ce scorul a fost 1-1 la capătul celor 120 de minute regulamentare.
Bănățenii pregătiți de Cosmin Petruescu sunt cu un loc peste Daco-Getica: poziția a 11-a, cu 10 puncte.

În vederea acestui meci, ASU Politehnica are mai multe incertitudini în lot. Experimentații Mera, Scutaru și Poparadu au fost menajați în Cupă, din motive medicale, iar Ignea, marcator cu Sepsi, a ieșit marți accidentat de pe teren.

Sursa foto: sportpictures.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.