CS Mioveni – U Cluj: se ascut săbiile în lupta pentru promovare

Alexandru Matan in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Racing FC Union Luxemburg, contand pentru Liga Europa, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, joi 19 iulie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

de Albert Horvath

Stadionul ”Orășenesc” din Mioveni găzduiește sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 13:00, un meci cu conotații în lupta pentru promovare. Cele două combatante sunt vecine în tabelă, la egalitate de puncte, 15, dar departajate de golaveraj: argeșenii sunt pe locul 5 (14-7), iar ardelenii sunt pe 6 (15-9).

NICIO REMIZĂ ȘI EȘECURI PE LINIE „AFARĂ” PENTRU CLUJENI
În schimb, situația diferă în ceea ce privește ultimul meci din Liga 2. Argeșenii au cedat la Timișoara, 0-1 cu ASU Politehnica, spre supărarea antrenorului Iordan Eftimie: ”După aspectul jocului, nu meritam să pierdem. Cel puțin un egal mi se părea echitabil. Sunt supărat pentru că stăteam bine în clasament și a venit acest rezultat nefavorabil. Obiectivul nostru este clasarea între locurile 1-8”.

Dincolo, ”U” Cluj a învins Petrolul, în derby-ul nostalgiilor, cu 3-2, pe ”Cluj Arena”. ”Alb-negrii” au condus cu 3-0 la un moment dat, după un joc pragmatic, dar au primit goluri în prelungiri, insuficient, însă, pentru a-și compromite victoria.

Zmei pe teren propriu, clujenii sunt modești în deplasare. Până acum, toate jocurile externe din Liga 2 au fost pierdute de formația lui Adrian Falub!

Niciuna dintre cele două formații nu a bifat până acum vreun egal.

REPETIȚII REUȘITE ÎN CUPĂ
Ambele formații au izbutit să se califice, mai departe, în Cupă, trecând miercuri de formații din cel de-al treilea eșalon. Mioveniul a învins lejer la Sporting Liești, cu 3-0, iar ”U” a trecut, la limită de Progresul Spartac București.

În aceste jocuri au fost odihniți mai mulți jucători, în primul 11 din amintitele partide neregăsindu-și locul jucător experimentați precum Ayza și Năstăsie, respectiv Abrudan și Goga.

Interesant va fi duelul goleadorilor: Balint, respectiv Gavra, ambii cu câte cinci reușite.

Sursa foto: sportpictures.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.