Cagliari – Sampdoria: genovezii, fără victorie în Sardinia de peste un deceniu

Învinsă de Inter printr-un gol marcat în prelungiri, Sampdoria încearcă să-şi refacă moralul la Cagliari, o deplasare care, din punct de vedere istoric, nu i-a oferit prea multe motive de satisfacţie.

ULTIMUL SUCCES ÎN SARDINIA, ÎN 2007
Actualul antrenor al Sampdoriei, Marco Giampaolo, stătea pe banca sarzilor la ultima victorie obţinută de genovezi la Cagliari. Se întâmpla pe 4 noiembrie 2007, dată la care oaspeţii s-au impus cu un categoric 3-0. De atunci, au urmat patru victorii ale sarzilor şi trei remize.

De altfel, “i blucerchiati” au câştigat doar patru dintre cele 32 de partide disputate pe terenul celor de la Cagliari, primul succes venind abia în sezonul 1992/93.

OASPEȚII AU PATRU ABSENȚE IMPORTANTE
Pe lângă momentul dificil pe care îl traversează – un singur punct în ultimele două meciuri acasă -, Sampdoria are şi probleme de lot. Patru jucători importanţi nu vor putea evolua în Sardinia. Este vorba despre Regini, Saponara, Carprari şi Kownacki.

EGALUL, CEL MAI PROBABIL REZULTAT?
Cagliari a remizat trei dintre ultimele cinci meciuri acasă, inclusiv cele două din acest sezon, iar ultimul duel pe teren propriu cu Sampdoria s-a terminat tot egal, 2-2.

Sursa foto: Guliver / Getty Images

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.